Recents in Beach

2013 Kışında Gardrobunuzda bulunması gereken ilk 10!

  Hepimizi çok iyi biliyoruz ki,Kış sezonundaki bir gardrob ile yaz sezonunda ki bir gardrob arasında dağlar kadar fark vardır yazın,t-shırtler ve jean'lerle doldurduğumuz dolabımızda kışın ayrı bir ilgi ve hassasiyet gösteririz,evet yaz kış şık görünmek için trend savaşı veren hanımlar için 2012-2013 Kışında gardroblarında olmazsa olmaz 10 trendi açıklıyoruz.





Maskülen Kabanlar!
  Bir beden büyük gibi duran bu kabanlar bu yıl neredeyse gözde ve lüks tasarımcıların ilgi odağıydı,cool umursamaz bir hava sizi stil sahibi yapmaya yeterde artar bile!


  Kendinden kabartmalı ve çiçekli bu kumaşlarda bu yılın favori rengi ise Metalik olacağı hiç şüphesiz,tüm dikkatleri üzerinize toplamaya yetecek ve artacak bir seçim!


  Kadınların yıllardır vazgeçilmezi kürkler bu yılda gardroblarda yerini çoktan aldı bile.Tabi ki gerçek bir kürkten bahsetmiyoruz altını çizerek belirtmekte fayda var! Kollarda,omuzlarda yada aksesuar olarak kullanılan kürkler sizi fazlasıyla ihtişamlı ve zarif yapmaya yetecek!

  Rengarenk deriler stil sahibi kadınların göz bebeği,Ceketlerde,pantalonlarda,eldivenlerde hatta şapkalarda kullanılan deriler ile stilinizi belirleyebilirsiniz,Deri kombinlerinizi yaparken rock esintisine yakalanmak istemiyorsanız kombinlerinizde mutlaka topuklu ayakkabı ve açık tonlarda deriler kullanın!

  Geçen sezonda adından bir hayli söz ettiren ve benimsenen Desenli Parçalar bu sezonda oldukça moda! Birbirinden uyumsuz fakar aynı tonlara sahip farklı takımlar ile trendi yakalayın!

  Etek ucunda bulunan o fırfırlar hayatımıza resmen yerleşti,bu yılda inanılmaz moda! Hem sonbahar hemde yaz dönemlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kış Davetlerinde ise kurtarıcı bir parça olduğunu unutmayın!

  Bordo heryerde!,Kıyafetlerde,ojelerde,aksesuarlarda,rujlarda,bu yıl modaya hakim olmuş durumda dolabınızdan ihmal etmeyin!

  Hımmm... Hem seksi hemde romantik ilk akla gelen düşünce bu haksız sayılmazsınız dantelin asilliği asırlardır başkadır bu yılda değişmedi üstelik dahada arttı diyebiliriz,dantel bu yıl çokmoda,Etekler,Gömlekler,Eldivenler peri masallarındaki kahramanlar sizi kıskanacak!

    İşte size çok fazla moda olan başka bir trend daha hayvan figürlü mücehverler,özelikle vahşi hayvanlı figürler diyerek altını çiziyorum emin olun bu kışın vazgeçilmez parçaları olacak!


Kadının zarifliği ayağından belli olur! Kısa bir süreliğine veda etmiş olan sivri burun ayakkabılar tüm ihtişamıyla geri döndü! Botlarınız veya Çizmelerinizde olmasa da mutlaka ama mutlaka topuklu ayakakbılarınızda tercihinizi bu kış sezonunda sivri burundan yana kullanın!

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Harika bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklentileri ve merak edilenleri paylaşımşarımızla karşılayabiliyorsak ne mutlu bize. =) Teşekkürler...

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.