Recents in Beach

Vogue US Eylül Sayısı

Vogue Amerika için Eylül Sayıları bir başkadır. Neden mi? Çünkü onlar için bu sayı 'Yıl Dönümü' sayısıdır. Şu zamana kadar çıkan en kalın sayı 2007'nin Eylül sayısıdır. Tabii Anna Wintour, bir kez daha kendi kendine meydan okuyarak 2012 Eylül Sayısının gelmiş geçmiş en kalın sayı olacağını açıkladı. 2007'de çıkan Eylül Sayısı tam 840 sayfa idi. Bu yıl kapağını Lady Gaga'nın süslediği Eylül Sayısı ise tamtamına 916 sayfa! 

Lady Gaga verdiği röportajda yeni çıkan kokusundan, müziğinden, her yeri ayağa kaldıran etten elbisesi ve daha birçok şeyden bahsetmiş. Hadi kısaca göz atalım..

 
Lady Gaga, Vogue US Eylül Sayısı Kapağında (elbisesi Marc Jacobs)

Mert Alas ve Marcus Piggott ikilisinin yaptığı çekimde kapak görünümü için Lady Gaga ona özel hazırlanan Marc Jacobs elbise giydi.

Bu kapak ve çekimde çok fazla şeyi seviyorum, içinden birini seçmesi zor. E ne yapabilirim ki? Mert ve Marcus Lady Gaga'yı Vogue'un Eylül Sayısı için çekiyor ve çekimin stilistliğini de çok sevgili insan Grace Coddington yapıyor. Cümlenin muhteşemliğine bakar mısınız?

916 sayfa da neymiş diyebilir bazıları ama 2007'nin yapım aşamasını izlediğimden bu derginin arkasında ne kadar emeğin olduğunu az buçuk tahmin edebiliyorum. Bir kere bu sayının yapımına en az 7 ay önceden başlanmıştır eminim ki.

Bu sayı, Lady Gaga'nın kapağını süslediği ikinci Vogue Amerika sayısı ve Mert & Marcus'un da ilk Vogue kapağı çekimi. 


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Bir dergi çıkarmak oldukça zordur kimse bu sayıyı küçümsememeli kaldı ki ilk dijital dergimizi çıkaracağımız şu sıralarda oldukça meşakatli olduğunu söyleyebilirim =) Bilgilendirme için teşekkürler..

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.