Recents in Beach

Keira Knightley ve Chanel Couture Elbisesi




Baş rollerini Keira Knightley ve Jude Law'ın paylaştığı Tolstoy'un romanından uyarlanan Anna Karenina'nın dün Londra'da galası yapıldı.


Ve beklediğim üzere Keira Knightley o kırmızı halıyı salladı. Herkes onun Chanel ya da Valentino arasında bir seçim yapacağını az çok tahmin ediyordu aslında. 
Ama kimse onun bu kadar beklenmedik ve güzel olacağını beklemiyordu. 


Keira büyük gecesine Chanel Couture sonbahar koleksiyonundan pembe bir elbise giyerek gelmiş. Bu arada kendisi bu koleksiyondan bir tasarım giyen ilk kişi oldu.

Elbisenin en çok arkasını sevdim ama genel görünüm de çok hoş. Dumanlı gözlerinin tamamladığı hafif makyajı ve saç topuzu ile tüm görünüm adeta Keira'nın imzasını taşıyor. Bütün işi kıyafetinin yapmasını istemiş olacak ki çok abartısız takılar kullanmış ki bu çok yerinde bir karar olmuş.


Onun öyle bir stili var ki bundan asla sıkılmam. Ve bu tür elbiseler başkasında iğrenç dururken onda bir şekilde mükemmel duruyor.

Ve bu stili Keira'ya hayran olmamın nedenlerinden en büyüğü. 

Umarım Keira Knightley bu şıklığını Oscar ve Altın Küre'de de sürdürür.



*Anna Karenina Türkiye'de 4 Ocak 2013 tarihinde gösterime girecek ve Keira'yı dönem filmlerine çok yakıştırdığım için izleyeceğim.

http://feledene.blogspot.com/

Yorum Gönder

0 Yorumlar