Recents in Beach

Bir Kemer Üç Farklı Tercih



Kristen Stewart                Chloe Moretz                 Victoria Justice


Alexander McQueen'in McQ alt markası ile çıkardığı kemer giyinmeyi bilen genç yıldızlar arasında çok rağbet görmüşe benziyor. Burada giyinmeyi bilen genç yıldızlardan kastımın sadece Kristen Stewart ve Chloe Moretz olduğunu belirtmeliyim. Çünkü Victoria Justice ne bir yıldız ne de giyinmeyi biliyor.
Ama bir kemer ancak bu kadar farklı kullanılabilirdi. Ki kemerin mükemmel olduğundan bahsetmeye gerek bile duymuyorum.

Kristen Stewart kemeri 'Snow White and the Huntsman' Berlin Tanıtımında 10 Crosby Derek Lam elbisesini tamamlamak için kullanmış. Bence çok akıllıca bir seçim yapmış çünkü bu elbise o kemer olmadan bir hiç. Bu görünümü görünüm yapan kemer olmuş. Ben çok sevdim.

Bir diğer stiline bayıldığım oyuncu ise Chloe Moretz, diğer genç oyuncuların aksine o çoğunlukla yaşına yakışanları giymeyi başarıyor. 'Dark Shadows' Londra Galasında da McQ Alexander McQueen elbisesinin ayrılmaz parçası olarak bu kemeri kullanmayı seçmiş ve sonuç mükemmel olmuş.

Bu üçlü arasından en sevmediğim isim ise kesinlikle Victoria Justice, MET Galasına hiç uymayan hatta onu gülünç gösteren elbisesi McQ Alexander McQueen. Baştan aşağı hiç olmamış bir görüntü bu. Kemer ise bu görüntüdeki tek iyi şey diyebilirim.

Benim için kazanan burun farkı ile Chloe Moretz oldu. Peki siz bu üçlüden hangisini seçerdiniz?

http://feledene.blogspot.com/

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.