Recents in Beach

Renk Dilemması

Kozmetik sektöründeki gelişmeler sağ olsun, esmerin tadının sarışının adına karıştığı günlerdeyiz. Saçlarımızın rengini değiştirmek sevgili kuaförümüze bir adım kadar kolayken, karar vermek hiç de bu kadar basit olmuyor. Sadece Hollywood'un ışıltılı celebrity'leri değil, tumblr, instagram ve blogger'ın anonim kahramanları da karar vermeyi zorlaştıran çeşit çeşit fikir sunuyor menüye.

En son bir zamanların sevimli brunet Disney kızı Miley Cyrus'un radikal bir kararla platin sarısına boyatıp kısacık kestirmesi bir çoğumuzu şaşırtırken, bir kısmımıza da "acaba ben de..."li düşler kurdurdu.









Değişmeyen tek şey değişimin kendisi demişler, neden saç renginizden başlamayasınız ki?

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Gerçekten saç renginde değişikliğe gidileceği zaman bir karar vermek oldukça yorucudur,tabi sizde benim kadar saçınızı seviyorsanız,ama artık görüyorum ki çevrede naturallikten çok uzak genç bir kesim yetişmekte buda genç yaşta yıpranan saçlar demek doğru zamanda,doğru bir kuaför ile doğru uygulamlar ile itina ile yapılmalı diyorum.Paylaşım için teşekkürler.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.