Recents in Beach

Peplum Bluz Mercek Altında

Peplum bluzler bu sezon herkesin gözdesi oldu.Eskiden beri bildiğimiz bir model aslında ama daha önceden etek uçlarında ceket uçlarında kullanılıyordu.Şimdi ise yeni yorumu ile karşımızda bence yeni yorumu da harika olmuş.
Peplum bluz kimlere yakışır ? 
Peplum bluz kalçaları ve beli ince gösteriyor.Bu özelliğinden dolayı beli ince ve kalçalı olanlar gönül rahatlığı ile giyebilirler.Zayıflarda altına dar bir etekle giydiklerinde ya da dar bir pantolon ile harika bir görünüm elde edebilirler.
Peplum bluzları daha çok görüceğimiz kesin.Bluzun altındaki ek yerini kemer takma taraftarıyım.Çünkü beldeki dikiş izi çok şık durmuyor.Kemer ile kapattığımızda hem bele vurgu yapmış oluyor hemde daha hoş bir görüntü elde ediyoruz.
Peplum bir bluz ile kullanışlı bir kombin.
Beyaz peplum bluz

Peplum bluzun beline ince altın rengi bir kemer.

Nil yeşili bir pantolon.

Rengarenk bir topuklu kıyafete hareket katacaktır.Altına düz bir ayakkabıda tercih edebilirsiniz.Topuklu ayakkabı daha şık görünmesini sağlayacaktır.


Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Kombin çok güzel ayrıca vermiş olduğunuz bilgiler içerisinde bel kısmında ki dikiş detayını kemer ile kamufle etme detayını da sevdim teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olabildiysem ne mutlu.:)

      Sil
    2. Peplum bluzleri severim fakat kombinasyonlarımda hiç kemer tercihini düşünmemiştim,(Öneriniz benim için güzel bir fikir oldu tekrar teşekkürler) buradaki kombinasyon oldukça başarılı ve şık gözüküyor bir diğer kombinasyonumda bu tarzı denemek istiyorum. :)

      Sil
  2. Pantolona öldüm bittim! :) pantolonun markasını öğrenebilirmiyim lütfen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pantolonu yabancı bir alışveriş sitesinden bulmuştum markasını hatırlamıyorum ama size başka sitelerden link vererek yardımcı olacağım.

      http://www.zalando.co.uk/only-skinny-low-nynne-jeans-turquoise-on321a03z-505.html?wmc=AFF44_AW_EN.106295_..

      http://www.net-a-porter.com/intl/product/311755?cm_mmc=LinkshareUK-_-ADhu3BBAvHo-_-Custom-_-LinkBuilder&siteID=ADhu3BBAvHo-A33LU9Shl0HItKvnlisFtA

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim bende şu an zarada bu renk pantalon olup olmadığını inceliyordum zaranın kesimlerini çok seviyorum ama malesef nil yeşilini bulamadım,ilk verdiğiniz linkteki ürün renk olarak güzelmiş ilginizden dolayı teşekkür ederim.

      Dip Not: Böyle güzel ürünleri paylaşırken mümkün olursa yanına birde ürünlerin markasını ilave edebilirseniz bu şekilde benim gibi okuyucular sizi fazla yormamış olur :) Sevgilerimle. Tekrar teşekkür ederim.

      Sil
    3. Ben teşekkür ederim.:)Bundan sonra ürünlerin yanında markalarda olacak mutlaka.

      Sil
    4. İlginiz için teşekkür ederim :)

      Sil
    5. Okuyup yorum yaptığınız için ben teşekkür ederim.Okuyan yorum yazan ziyaret eden herkes değerlidir.:)

      Sil
    6. Tüm yazıları büyük bir zevkle okuyorum,gerçekten yararlı bir site kabaca siteyi incelediğimde bir çok moda hakkında yazı yazan arkadaşın bu sitede yazdığını görünce sevindim açıkçası,ilgi alanım olan moda hakkında önemli olan bilgilerin bir sitede farklı farklı yazarların katılımı ile oluşturulması moda okuyucuları için bulunmaz bir nimet böyle bir topluluğu oluşturduğunuz için okuyuculardan biri olarak ben teşekkür ederim :)

      Sil
    7. Güzel tepkiler almak mutlu edici :) Teşekkürler. Takibe devam :)

      Sil
    8. Her zaman ;)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.