Recents in Beach

Kuru Kafa Modası

2012 takılar da moda olan kuru kafaları daha çok görüceğe benziyoruz.Çantalar, kolyeler, bileklikler, küpeler, tişörtlar  ve ayakkabılar.Kuru kafa dönem dönem moda olan desenler biri.Dolabınızda kuru kafalı bir tişört olursa 3 sene sonra belki tekrar moda olur.Puantiye,çiçek,kuru kafa dönem dönem hep moda olmuştur.Tasarımcılardan gelen eski modellere gelen yeni yorumlamalar harika.Moda git gide gelişiyor.Tek düzelikten daha çok çeşitliliğe daha çok renkliliğe gitmekte.Aynılaşmaktansa farklılaşmayı tavsiye ediyorum.Belki beğendiğiniz bir detay belki de üstüne aldığınız bir şal farkı yaratır.2013 kazaklarda taytlarda kuru kafaları daha çok görücez.:)Bazen gülen bir kuru kafa bazen ölünce krailçe ya da kral olmuş kafasında taç ile bazen ifadesiz.







Alexander Mcqueen

Alexander Mcqueen

Alexander Mcqueen

Toms

Alexander Mcqueen



Alexander Mcqueen

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Çok güzeller çok farklı tasarımlar paylaştığınız için sonsuz teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Kolyeler kuru kafanın korkunç temasını yansıtmaktan ziyade şirin geldi gözüme çokta hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru kafanın her duygusunu görüceğiz gibi sezonda :)

      Sil
    2. öyle gözüküyor :) keyifle okudum ve resimleri de büyük bir iştah ile inceledim :) teşekkürler.

      Sil
  3. Gri Kolsuz model çok güzelmiş çokta uygun,Link içinde ayrıca teşekkür ederim. Yoksa kesin fiyatını ve ürün markasını size sorardım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)Bende onu çok beğendim linki paylaştım almak isteyenler olabilir diye ve marka genel olarak soruluyor bende sizler için marka veriyorum eğer alışveriş sitesinde ise link ile veriyorum :)

      Sil
    2. Böyle yapıyor olmanız biz okuyucular için daha faydalı oluyor teşekkürler:)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.