Recents in Beach

Gömlekler Elbise Olursa?


Son bir kaç yıldır elbise olarak gömlek giyiliyor ve bu akım çokda trend olmuş durumda.Aslında sıcaklarda oldukça rahat olabilecek bir durum altına sandaletler üzerimize yük olabilecek hiç bir durum söz konusu değil..Topuklu sandaletlerle tercih edenlerde var,sivri burun pabuçla tercih edenlerde..Keyfinize kalmış bir durum acıkcası ama bana kalırsa sandaletlerle tercih edilmesi daha uygun.Spor görünümünden uzaklaşmamak adına..



Genellikle kot gömleklerle yada mavi uzun gömleklerle bu akım devam ettiriliyor ama gündüzleri..Bunun için ya bedenimizden bir kaç beden büyük alıp yapacağız yada abilerimizin,babalarımızın dolabından yardım alacağız.Plajda artık bikinilerimizin üzerine bile tercih ediyoruz.Yeni bir alternatif aslında dolabın karşısında saatlerce onun altına şu şortumu,bu eteğimi giysem demekten kurtulacağımız bir durum.Giy ve çık!



Demiştim sadece gündüzleri değil diye..Evan Rachel Wood ve Leelee Sobieski gece kıyafeti olarak tercih etmişler.Uzun beyaz gömlek elbiselerini.Bizim ünlülerimiz tercih etmesin ben pek sevmedim şıklık adına birşey katmamış,tabi bu benim kendi düşüncem herkese saygı duymak lazım.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Size katılıyorum gece kıyafeti olarak çok fazla göz doldurmamış fakat spor günlük kıyafet olarak tercih edilebilecek güzel rahat bir kıyafet seçimi olabilir diye düşünüyorum bende,marka olarak nerelerden almamızı önerirsiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Topshop da şuan farklı çeşit olarak mevcut:)

      Sil
    2. Baktım ama sanırım beceremedim bulamadım :/ zahmet olmazsa linkini paylaşmanız mümkünmü?

      Sil
    3. http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=1&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=5930303&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208523&parent_categoryId=203984&pageSize=200 (topshop)

      http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/tr/en/zara-W2012/269185/875514/TUNIC%20WITH%20PATCH%20POCKETS (zara)

      http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/tr/en/zara-W2012/269185/883017/PRINTED%20TUNIC%20WITH%20MAO%20COLLAR (zara)

      ve zaranın erkek gömleklerine bakmanı tavsiye ederim onların en büyüğünü alıp çok rahat yapabilirsin inşallah yardımcı olabilmişimdir.
      YanıtlaSil

      Sil
    4. Zahmet verdim çok teşekkür ederim zaranınkiler gerçekten çok hoşmuş :) bu arada sayenizde erkek gömlek reyonlarında dolaşan bir çok kadın olacak :)

      Sil
    5. Sevindim o zaman:)Benden söylemesi erkek gömlekleri daha bir güzel:)

      Sil
    6. Katılıyorum :) Erkek gömlekleri kesinlikle daha güzel! Biz kadınlar çok mu doyumsuzuz acaba :))

      Sil
    7. Bir dünya kıyafetimiz olsa dahi,hep giyecek birşey yok sendromundayız:)

      Sil
  2. Fikrine katılıorum sandaletle guzel:D

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.