Recents in Beach

Stil Önerisi:3

Hergün saatlerce dolabımızın önünde bugün ne giysem diye düşünüyoruz ve hepde giyecek birşeyim yok sendromundayız,hergün alışveriş bile yapsak bu bize yetmicek biz yine doyumsuzus! Gereksiz birşey almadığımız sürece böyle olmamızda hiç bir engel yok ama eğer alışveriş bizim için alışkanlık olmuşsa,sırf birşeyler almak için alıyorsak,aldıklarımızı nereye attığımızın önemi bile yoksa işte o zaman tehlike çanları çalıyor demektir!Ben elimden geldikçe sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum bu derdinizden kurtulmanız adına,umarım sizlere birazda olsa fikir verebiliyorumdur.
Yaz olduğu için belki kimimiz stajda,ya da çalışan bayanlarımız,ya da benim gibi okulların tatilinden yararlanıp evde tüm gün yatanlar;akşam üstü bir arkadaşınızla kahve içmeye gideceksiniz ve kendinizi dolabınızın karşısında bulmadan önce yazımı bir okuyun derim!Maxi eteklerin rövanşda olduğu bilmeyen kalmadı ee o zaman bizde onunla bir kombin ayarlıyalım kendimize:)Tru-project t-shirtleri tam benlik,salaş,rahat tüm kombinlerde farklı renklerini kullanabilirim benim formam olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar:) Eeee bugün ne giyiyoruz o zaman;Zara siyah yandan yırtmaçlı maxi eteğimizi,tru-project pembe t-shirt,altına siyah düz bir sandalet (benim burada paylaştığım Gucci),siyah zarf çantamızı da taktıkmı biz hazırız!Kollarımızı da 'arm party' diyerek dolduruyoruz ama unutmadan altın sarısı ağırlıklı olsun bilekliklerimiz:)İyi eğlenceler:)

Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. Bu paylasımları yaptıgın icin cok tesekkr ederım benm icin cok cok cok yararlı oluyo bugun yapıcam boyle bı kombın teşekkrler

    YanıtlaSil
  2. Yeni uyndm yazını gordm arkdaslarımla aksm ıftara gitcektm ne giysm derdime çare oldn:d Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu o zaman bana size yardımcı olabildiğim için :)

      Sil
  3. Kombini çok beğendim teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Bayılorum sna kombn wowww,payalstgn herseyin markasnı söylemen extra wouww.tebrikler=D

    YanıtlaSil
  5. Gucci sandalt şahaneeee=)))

    YanıtlaSil
  6. Hoho harika bugnki kombinm hazr

    YanıtlaSil
  7. Ayıp ettn olmadı bu:D Hani bugunku önerın alıstrdın bizi bugn bsey paylasmadın kımden fıkr alcam sımdı=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oo biraz sert giriş oldu ama iyi oldu:) Elimden geldikçe paylaşmaya çalışıyorum yarın bomba gibi bir kombin hazırlıcam,bekleyin:)

      Sil
    2. Sakaydı tum soyledıklerım begenrk takp ettiim icin hergun gormek ıstıorum paylasımlarınızı=))zevkınızıde begenıorum:)

      Sil
    3. o zaman harika:)Teşekkür ederim yorumlarınız için:)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.