Recents in Beach

RİHANNA'NIN SAÇ SİTİL EVRİMLERİ



   Rihanna Farklı tarzı ile ikon olan bir Star! Giyiminle olduğu kadar saç sitilleriylede dikkatleri üzerine toplamayı her dönem başarmış biri, bunu hiçbirimiz inkar edemeyiz. Uzun, kısa, kıvırcık, düz, dalgalı, siyah, kızıl ve hatta pembe gibi her türlü saç rengini ve modelini denedi.
Geçmişten günümüze uzanan Rihanna'nın bu saç stillerine gelin hep birlikte bir göz gezdirelim.



   Rihannanın saçlarının en uzun olduğu dönem 2006 yılıydı ortadan ayırdığı simsiyah saçları ile karşımıza çıkmıştı bu gördüğümüz Rihanna'nın en uzun saçlı halinin son dönemiydi ve bir daha hiç bu kadar saçlarını uzun görmeyecektik.



   Tam bir yıl sonra 2007 yılında şöhret basamaklarını hızlıca tırmanmaya başlayan Güzel yıldızı bu sefer Grammy Ödül Töreninde Asimetrik Bob saçlarıyla gördük, uzun saçlarda olduğu gibi kısa saçlardada harika bir görüntüyü yakalamayı başarmıştı.



   Aynı yıl (2007) Rihanna Bob saçlarının hem rengini değiştirdi hemde ilk defa saçlarında kahkülü denedi. Hiç kuşkusuz dahada tarz görünmeye başlamıştı.



   Yıl 2009 bu kez Rihanna karşımıza belkide bir çoğumuzun kendisini bu sitili ile tanıdığımız saçı ile karşımıza çıktı oldukça farklı gözüken, yanlarını kazıttığı bu saç sitili için Rihannayı görenler yadırgamadı hatta ona saç modelini çok yakıştırdılar.



   2011 yılında yine Grammy Ödül Töreninde kırmızı halıda yürüyen kızıl saçları ile görenlerin bir daha bakmasını sağlayan Rihanna yine farkını ortaya koymuştu!



   Aynı yıl (2011) Rihanna kızıl saçı çok beğenmiş ve kendisine çok yakıştırmış olacak ki kızılın farklı tonlarını aramaya devam etti, Koyu tenine Enfes olan Ateş kırmızısı ile ne kadar cüretkar ve iddalı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.



   Yıl 2012 Yine Grammy Ödül Töreni, yine Rihanna ve tabii ki de onun evrim niteliğinde ki saçları! Rihanna bu kez doğal kıvırcık ve sarı saçları ile bizlere merhaba dedi, dağınık perçemleri ben her halimle güzelim dedirten nitelikteydi!



   MTV Müzik Ödülleri Töreni yıl 2012 ve karşımızda yepyeni bir Rihanna! Uzun saçlarına veda edip Radikal bir değişikliğe giden Rihanna bu kez simsiyah ve kısacık saçları ile karşımıza çıktı, o dönemde buna cesaret eden sayılı kadınlardan biri oldu ve bu duruşu onu yine rakiplerinden bir adım öne çıkarttı.



   Takvimler 2013 'ü gösterdiğinde ve yine Grammy Ödül Töreninde ikonumuz Rihanna bu kez WoWoW!  dedirten uzun, iri dalgalı ve mükemmel bir renge sahip saçları ile sevenlerini karşıladı.



   2014 Yılında Rihanna bu kez ekip kararı almak yerine kendi ruhunu saçlarında görmek istedi ve Toz Pembe Saçları ile karşımıza çıktı, cesareti ve farklı olma arzusu ile yolunda emin adımlarla ilerleyen Rihanna bu cesareti ile günün kazananı oldu!



   Aradan tam tamına 8 yıl geçmişti. 2006 yılında vedalaştığı uzun siyah saçlarına Rihanna 2014 yılında yeni bir şans verdi.



   Taraklar, fön makineleri, fırçalar, düzleştiriciler, ve boyaları bırakın! Riri Artık daha doğal gözükmek istiyor! 2014 yılının son çeyreğinde Rihanna iHeart Raido Müzik Ödülleri töreninde minik topuzları ile 90' lar Ruhunu yaşattan bir stil ile karşımıza çıktı.



   Takvim bu kez 2015'i gösterdiğinde Rihanna kıvırcık saçlarını tepeden topladı ve öne doğru atarak kahkül havası verdiği stili ile tam bir saç dehası olduğunun imzasını bu haliyle atmış oldu.



   Riri'den 2016 yılından herkese merhaba! Bu kez yıldızımız  küt siyah saçları ve yumuşak kahkülleri ile karşımızda.



   Aynı yıl (2016) Rihanna bu kez film çekimleri için uzun rastalarıyla karşımıza çıkmıştı.



   2017 Grammy Ödül Töreni Tekrar kızıl, uzun ve dalgalı bir saça sahip Rihanna bize merhaba dedi.



   Topuzda Rihannaya çok yakıştı 2017 yılında düzenlenen Cannes Film Festivalin'de Rihanna, adeta bizlere topuz dersi verdi topuzun sayısız karakteri ile bizleri tanıştırdı. Çünkü hala saçın kraliçesi oydu!



  Saçın ilham perisi Rihanna tarih 2018'i yani günümüzü gösterdiğinde katıldığı Grammy Ödül Töreni sahnesinde yine bu yılada damgasını vurmayı başardı! Çılgın ve Egzotik gözüken siyah uzun dağınık saçları ile işte Rihanna dedirtmeyi başardı. Her hali ile birbirinden güzel gözüken Rihanna gerçek bir saç gurusu ünvanını hak eden nadir kişilerden biri.





Rihanna'nın geçmişten günümüze kadar uzanan 17 saç stilinden sizin favoriniz hangisi?
💖💖💖TÜM POSTLARIMDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN
İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN 💖💖
💖



Yorum Gönder

0 Yorumlar