Recents in Beach

CHRİSTİAN LOUBOUTİN'DEN KOLYE OLABİLEN RUJ TASARIMI!





   Dünyaca ünlü tasarımcı Christian Louboutin’dan mükemmel tasarım! Moda trendlerini yakından takip edenler bilirler Christian Louboutin kırmızı tabanlı ayakkabı tasarımları ile biliniyor. Adını markalaştırmayı başaran ünlü tasarımcı şimdi de o müthiş ayakkabılarını tamamlayacak nitelikte özel olarak hazırladığı kolye olabilen ruj koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor. Kleopatra’dan tüm kadınlara miras olarak kaldığı rivayet edilen değerli makyaj malzemesi olan ruj günümüz kadınlarının vazgeçilmezleri arasında.





   Bir rujdan çok daha fazlası! Evet Christian Louboutin firması kullanıcılarına bunu sunmak için çabalamış ve başarmışta. Birçok marka ve modelden oldukça farklı ruj tasarımında ki detaylar dikkat çekiyor. Ayrıca bu ruj bir kolye ucu olarakta kullanılabiliyor. Dış görünüşü sizi çok etkiledi diye yüklü miktarlarda paralar ödeyerek aldığınız ve bittiğinde atmak zorunda kalma alışkanlığı bu modelle tarih olacağa benziyor!

   Bu özel tasarımı birazdaha yakından inceleyelim. İşte karşınızda Christian Louboutin beğeni toplayan tasarımı!



   Bir kadın için olmazsa olmaz bir makyaj malzemesi olarak kabul edilen ruj tamamlayıcı bir ürün olma özelliğinden dolayı asil kadınların gizli silahıdır! Herkesin çantasında allık,pudra,maskara,göz farı yada diğer makyaj malzemeleri bulunmasa bile bir ruja her zaman yer vardır. Kaldı ki bu ruj Christian Louboutin imzasını taşıyorsa bunu çantanızdan ziyade boynunuzda bir kolye olarak bile taşımanız Christian Louboutin bu eşsiz tasarımı ile artık mümkün.

   Christian Louboutin nereden ilham aldı?
Christian Louboutin bu eşsiz ruju tasarlerken Kraliçe Nefertiti,Art Deco sanat akımı ve Babil mimarisinden ilham alınarak tasarlandığını dile getiriyor. Bu özel ruj koleksiyonu bir kurşun şeklinde tasarlanmış. Koleksiyon içerisindeki ürünlerse; Silky Satin,Sheer Volie ve Melet Matte isimli 3 seri olarak karşımıza çıkmakta.



   Ünlü dizaynırın favori renklerinden birinin kırmızı olduğunu tüm Christian Louboutin hayranları bilir, diye düşünüyorum. İşte bu yüzden de koleksiyonun tüm serisinde kullanılan kırmızı ve tonları, göze kamaştırıcı nitelikte! Bir diğer yandan Silky Satin serisinde 20 farklı ton seçeneği, Sheer Voile serisinde 9 farklı ton seçeneği, Velvet Matte serisinde ise yine 9 farklı ton seçeneği olduğunu söyleyebiliriz.
   Perakende satış fiyatı 90 dolar olarak belirtilen bu kaliteli rujların içeriğinin güvenilir ve doğal bileşenlerden oluştuğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Kırmızı tonların hakim olduğu bu etkileyici rujların, dış kısımları da kusursuz bir çalışma ile üretilmiş.
   Üzerinde Christian Louboutin’in imzasını barındıran siyah lake ile tasarlanmış ruj kapları, altın kullanılarak zenginleştirilmiş. Ayrıca üst kısımları zımba detaylarla süslenen ürünler, üst kısımlarında bulunan ayrıntılar sayesinde kolye olarak da kullanılabiliyorlar. Bu rujlardan satın alırsanız hem güzel dudaklarınızı nefes kesici tonlarla renklendirmiş olacak hem de bu kaliteli ürünü yanı başınızdan da öte kalbinizin en yakınında muhafaza etme fırsatı bulacaksınız.


Yorum Gönder

0 Yorumlar