Recents in Beach

TREND ALARMI:KOLSUZ CEKET

Havaların iyice ısındığı şu günlerde artık üzerimizden ceketleri uzun kolluları atmaya başladık.Benim gibi yaz kış tarzını ceket giyerek tamamlamayı sevenlerin yardımına kolsuz ceketler yetişiyor.Yaz için uygun bir anahtar parça olan bu kolsuz ceketler tarzınızın harika tamamlayıcısı olacaktır.Peki bu ceketleri nasıl kombinlemeli?


Bu ceketleri kullanım alanı oldukça geniş.İsterseniz günlük parçalarla yapacağınız bir kombinle casual bir look elde ederken,daha şık parçaları bir araya getirerek şıklığınızın ön planda olduğu tarz bir ofis stili yaratarak iş hayatınızada taşıyabilirsiniz.Nasıl kullanmak istediğiniz tamamen sizin seçiminize kalmış.


Eteklerle,skinny pantolonlarla,kumaş pantolonlarla,gömleklerle,basic badilerle,şortlarla...Her parçayla bir araya getirerek rahatça kullanabilirsiniz.

Boyfriend ve mom jeanlerle yapacağınız kombinlerle rahat ve tarz bir street style elde edebilirsiniz.Kullanım alanı son derece geniş bir yelpazeye sahip bu 'kolsuz yelekleri' bu yaz sizde dolabınıza katmaya ne dersiniz??





Yorum Gönder

1 Yorumlar

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.