Recents in Beach

Hangi Etek Boyunun Kadınısın?

 
Etek mi elbise mi, hangi model hangi desen bir şekilde karar verdiniz ama doğru etek boyunu seçebildiniz mi? Eğer seçemediyseniz olduğunuzdan kısa, olduğunuzdan kilolu ve olduğunuzdan orantısız görünebilirsiniz. Hadi gelin sizin için doğru etek boyunu yazımızdan öğrenin.

İnce ve uzunsanız:
Ne kadar şanslı biri olduğunuzu söylememize gerek yok sanırım. Allah sizi boş bir anında özenerek yaratmış. Ne giyseniz üzerinizde şahane duruyor. Hiçbir şey sizin için sorun değil, çuval giyseniz kıskanç bakışlar üzerinizde olacaktır. Etek boyu da sizin için dert değil... Mini, midi, maksi... kalçanızın altından ayak bileğinize kadar her boy sizin için ideal. Ama siz siz olun sımsıkı üzerinize oturan bir eteği ayak bileği boyunda giymeyin, işte o zaman tıpkı bir sopa gibi görünürsünüz...

Kısa ve topluysanız:
Sizin ideal etek boyunuz hemen diz kapağınızın üzerinde biten boylardır. Çok uzun etek boyu sizi olduğunuzdan kısa gösterir. Kabarık etekler de olduğunuzdan şişman... Çok dar ve mini etekler bacak boyunuzu kısaltır ve bacaklarınızı olduğundan toplu gösterir. Uzun etek boyunu da daha çok elbiselerde tercih ederseniz doğru bir seçim yapmış olursunuz.

Kısa ve zayıfsanız:
Mini eteklersizi hem seksi hem de şirin gösterir. Üzerinize oturan ve dizinizin yaklaşık bir karış üzerinde biten etek boyu sizin için ideal. Bu yazın modası dolgu topuklarla tamamlarsanız bacak boyunuzu da olduğundan uzun göstermiş olursunuz. Uzun etek boyu sizi hem daha zayıf hem de daha kısa gösterecektir unutmayın.
Uzun ve topluysanız:
Uzun boyunuzun avantajını kullanarak kilonuzu gizlemek istiyorsanız ayak bileklerinde biten etek boyu tam size göre... Ancak etek yerine elbiseleri, üzerinize sımsıkı oturan modeller yerine hafif bol kesimleri tercih etmelisiniz. Eğer üst bedeniniz nispeten ince kalça kısmınız sorunluysa üstü ve beli oturan belden sonra genişleyen modeller kurtarıcınız olacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar