Recents in Beach

Türkiye Moda Yazarları 2013 Güncellemesi


   Merhabalar Türkiye Moda Yazarları ailesi olarak yazar ve okurlarımıza daha kaliteli bir blog ve hizmet vermek adına, 2013 yılı sona ermeden blog üzerinde yapılan bir kaç yeni güncellemeden bahsetmek istiyoruz.

Canlı Destek Hattımızla tanıştınız mı?

   Sayfamızın sol alt köşesinde yer alan  butonuna tıklayarak açılan menüden kolaylıkla sohbet başlatabileceğinizi biliyormuydunuz? Yazarlarımız,yazar adayları ve tüm başvurular için aklınıza takılan soruları hızlıca sorabilir ve yanıtını alabilirsiniz. Offline olduğumuz durumlarda ve yoğunluk sebebi ile uzun süreli yanıt alamadığınız durumlarda turkiyemodayazarlari@hotmail.com adresinden bizlere her türlü sorunuzu ileteceğinizi unutmayın.



Moda Blogları Ne yazmış?


Ana sayfamızın sağ alt sütünunda yer alan  alanını fark ettiniz mi? Moda Blogları Ne Yazmış? Kısımı 100'lerce ve 1000'lerce Moda blogundan oluşabilir. Bu kısımda en son güncellenmiş 5 Moda blogunun yazısı güncelleme saatine ve sıralamasına göre en üstte yer alarak ana sayfamızda gösterimi yapılacaktır. 

Yazarlarımızı otomatik olarak eklediğimiz bu sistem sayesinde,yazarlarımız şahsi postlarını da bu sayede gösterme fırsatı bulabileceklerdir.

Yazarlarımız Haricinde sisteme üye olmak isteyen diğer Moda blogları nasıl katılacaklar?
Türkiye Moda Yazarları olarak sisteme Sadece Moda ve Kozmetik blogların katılımlarını onaylıyoruz.



Katılım Şartları nelerdi?
1) Logolarımızdan herhangi birisini Blogunuzun görünen bir yerine yerleştirin.
2) Blogunuzda yazacağınız bir post ile Türkiye Moda Yazarlarından kısaca bahsederek güncellemelerinizi Moda Blogları Ne Yazmış? Kısımından da takip edebileceklerini okurlarınıza duyurun.
3) Türkiye Moda Yazarlarını Takibe Alın.

Şartları yerine getiren bloglar turkiyemodayazarlari@hotmail.com  adresinden Yayınladıkları postun linkini atarak onay sürecine girebilirler.










Yorum Gönder

0 Yorumlar