Recents in Beach

Kate Middletion'ın Vaftiz Töreni Kıyafeti

 Düşes Kate Middleton ve Prens William'ın oğulları İngiltere tahtının 3. varisi Prens George dün İngiltere saatiyle öğle vakti vaftiz edildi. Vaftiz töreni Chapel Royal (Kraliyet Şapeli)'de 60 davetliyle ve 7 farklı vaftiz anne-babasıyla gerçekleştikten sonra çay partisi verilmiş. Tabi bizi daha çok ilgilendiren kısım gönüllerimizin prensesi Kate Middleton'ın ne giydiği öyle değil mi???


 Kate Middleton'ın vazgeçilmezlerinden biri ne diye sorsalar heralde herkes 'Alexander McQueen kıyafetleri' diye cevap verir. Geleneğini bozmayan Düşes Kate oğlunun vaftiz töreninde de bir Alexander McQueen giymiş. Alexander McQueen'in İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonuna ait olan bu fildişi renkli elbisenin yaka ve gövde kısmındaki fırfırlar elbiseye bir hareket katmış. Kısacası bu elbiseyle birlikte şu görüntüde klasik ve şık Kate Middleton asaleti yok mu sizcede???


 Vaftiz törenine gazeteciler alınmadığından dolayı dışarı çıktıklarında fotoğraf çekimi yapılabilmiş ve o zamanda Kate Middleton bir an olsun Prens George'u kucağından bırakmadığı için elbisenin üzerinde tam görüntüsü yok. Ama ben üşenmedim hem merakımdan hemde sizde görün diye elbisenin lookbook'unu buldum...


Tabi bide klasik İngiliz geleneği olan şapka adeti var! Kate Middleton tercihini gül  ve tül detaylı olan bir Jane Taylor şapkasından yana kullanmış. Her zamanki gibi zarif bir seçim olmamış mı???




Görseller:Daily Mail


***

Kate Middleton 3 aylık olan bebeği Prens George'un vaftiz töreninde giydiği bu Alexander McQueen elbisesi ve Jane Taylor şapkasıyla bence klasik, zarif ve şık Kate görüntüsünün dışına çıkmamış. Ama zaten bizde onu bu halleriyle sevmiyor muyuz?

Siz nasıl buldunuz Düşes Kate'i ve kıyafetini? Sizin görüşlerinizide çok merak ediyorum...



Kendinize iyi bakın...  :)



Yorum Gönder

0 Yorumlar