Recents in Beach

Kışın Bralet Giyilir mi? Giyilirse Nasıl Giyilir?


   Kıyafetlerinizin içinden iç çamaşırlarınızın gözükmesi 80'li yıllarda vazgeçilmez bir modaydı fakat şu an dışarıda kıyafetlerin içerisinden iç çamaşırı görünen birini gördüğünüzde bu size aynı tadı vermiyor biliyorum hatta o kişiyi sizin gözünüzde basit gösterebiliyor,2012 ilk baharında hayatımıza giren bralet bu avamlığı ortadan kaldırmaya kararlı gibi gözüküyor,gömleklerin hatta blazer ceketlerin içine bile çok yakışıyor elegant şık bir tarz oluşturmanıza yardımcı oluyor! Bralet bir iç çamaşırından daha fazlasını sunarken çoğu zaman tamamlayıcı şık bir kombin parçası olarak başı çekebiliyor. Yaz aylarında çiçekli desenleri ile gömleklerinizin arasından şirince merhaba diyen blaretler şıklığımıza şıklık kattı evet,fakat kış aylarının gelmesiyle braletlerinizi dolabın en altına tıkayıp onları yaza kadar orada mahkum etmenizin bir anlamı yok! Kış döneminde braletmi olurmuş diyenlerdenseniz yanıldığınızı söylemek isterim! Doğru bir kombin yapıldığı sürece her sezon kullanabileceğinizi unutmayın!

Peki Kışın Bralet nasıl giyilir?
   Bralet, kullanıldığı her kıyafeti bir anda iddialı yapabilen bir parça. Yaz aylarında kullanımı oldukça kolay olan bralet, kış aylarında kıyafetlerin içine daha çok saklanıyor ama yine de ön planda kalmaya devam ediyor. Zımba ve çivi detaylarıyla karşımıza çıkan birbirinden şık braletler, kış aylarında şifon gömleklerin, hırkaların ve blazerların içinde karşımıza çıkıyor.
Göğüs kısmı zımbalı braletleri kot ve deri pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Günlük kullanımda kot ile kombinlediğiniz zımbalı braletinizin üzerine desensiz, düz renk şifon gömlek veya blazer tercih etmeniz hem braleti vurgulamanıza hem de abartıya kaçmadan şık olmanıza yardımcı olur. Gece dışarı çıkarken bralet giymek istiyorsanız, kot yerine etek kullanmanız kombininizi bir anda gece kıyafetine dönüştürmenize yardımcı olacaktır. Zımbalı bralet kullanırken size tavsiyemiz ise, çantanız veya ayakkabınız haricinde zımba detayı kullanmamanız.
















Yorum Gönder

0 Yorumlar