Recents in Beach

Erkeklerin hoşlanmadığı kıyafetler!


   
   Beğenilmek herkesin hoşuna gider,güzel görünmek uğruna,moda diye her tür kıyafeti giymek sizi moda ikonu yapmaz bu bir gerçek doğru ve yerinde giyinmek önemlidir,Erkeklerin üstünde görmeye katlanamadığınız bir takım kıyafetler ve aksesuarlar olduğu gibi onların da moda bile olsa görmekten hoşlanmadığı şeyler var!
Tabi bu tüm dolabınızı değiştirmek anlamına gelmiyor! Sonuçta sizinde kendinize özgün bir tarzınız var,ama unutmayın ki her tarzın dozu ve doz aşımı vardır.

Özellikle ilk görüşmler de giyeceklerinize özen göstermeniz şiddetle tavsiye edilir! bu durum daha iyi bir izlenim bırakmanızı sağlar.

Dikkati üstünüzde toplamakta hiç zorlanmayacağınız kıyafetlerden hiç hoşlanmıyorlar. Mini etekler, derin dekolteli üstler özellikle ilk buluşmalar için pek hoşlarına giden parçalar değil. Ama bu tamamen kapalı giyinin demek de değil. Bir parça açıklık her erkeğin hoşuna gidecektir.


Yerine göre giyinmediğiniz zaman pek belli etmeseler de çıldırıyorlar. Arkadaşlarıyla özel bir yemeğe giderken spor ayakkabı giymeniz ya da spora giderken ağır makyaj yapmanız onlar için çok itici.


Üzülerek söyleyelim ki kürkten hiç haz etmiyorlar. Bu kürkten tamamen vazgeçmenizi gerektirmiyor ancak kullanımı biraz azaltmanız orta yolda buluşmak için faydalı olacaktır. Özellikle ayakkabılarda kullanılan kürklere karşı büyük bir antipatileri var.

Yorum Gönder

0 Yorumlar