Recents in Beach

2012 kışında çoraplar altın çağını yaşıyor!



Kışın etek ve elbise giymekten vazgeçemiyorsanız yeni sezon çorap modellerine bir göz atın! Havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla yaz sezonuna girerken dolaplarınızın en dibine kaldırdığınız külotlu çoraplarınızı çıkarmanın vakti geldi!

Çorap piyasasında yaşanan olağan üstü rekabetten en büyük payı sanırım tüketiciler alıyor,yüzlerce farklı tasarıma ve renge sahip çoraplar beğeninize sunuluyor. Yıllar önce külotlu çorap denildiğinde akla ilk gelen kalın çorap olurdu ama şu an bu tabu yıkıldı artık külotlu çorap denilince akla gelen kombinlerinizde tamamlayıcı bir stil aracı haline geldi!

Çok sayıda farklı renk ve modellerle çeşitlenen çoraplar, sokağa inmeye hazır. En büyük yenilik ise bugüne kadar görmediğimiz farklı desenler ve modellerle elbiselerin altına giyilen soket çoraplar oldu.

Üstelik artık gardırobumuzu tamamlayan bir aksesuar değil, kıyafetin ta kendisi haline gelen çoraplarda trendlerden bahsedebiliyoruz.
Bunlara örnek Penti yi gösterebiliriz. İlhamını sokaktan alan Penti tasarımlarının şehrin genç kadınlarının bacaklarını süslerken görebileceğiniz moda çekimleri, Penti koleksiyonunun sınırlarını zorlayan, cesur tasarımlarına yer veriyor. Ayrıca farklı özelliklere sahip üretilen çoraplarıda mutlaka görmelisiniz. Burcunuz özelliklerine göre hazırlanan çorap rehberine mutlaka bir göz atmalısınız.

Bunların yanında bacaklarınızı güzelleştirecek akım önerilerinde sizleri bekliyor.

Penti koleksiyonundaki renkli opak çoraplar bu kış vazgeçilmezimiz olacak.

Tek başına tüm görüntümüzü değiştiren çoraplar şıklığın olmazsa olmazı haline geldi. Akşamları konser, sergi, yemek, davetlerde, gündüz ise ofiste, alışverişte, okulda… Stilinizi tamamlar.

Bir çorap bütün ruh halinizi değiştirebilir mi? Cevabımız evet! Siyah bir ceket ve bej rengi mini bir etek normalde bir iş gününü temsil ederken, altına giyeceğiniz bandaj görünümlü siyah opak birden sizi ofis sıkıcılığından kurtarabilir. Burada anahtar parça mini etek; böylece çorabın bütün çarpıcılığını öne çıkartabiliriz.

Puantiyeler bu sene her yerde. Çantalarda, eteklerde, bluzlarda, fularlarda, elbiselerde ve hatta çoraplarda.

Çorap istilasının sinyallerini, moda haftalarında almıştık zaten. Louis Vuitton, un jartiyer çorapları, Fendi, canlı renklerde fitilli tercih ederken, Nina Ricci, Bottega Venetta, kalem eteklerini beyaz külotlu çorapla tamamladı. Marc Jacobs puantiyeleri hem büyük hemde küçük kullanıyor. Dolce Gabbana ise yıldız desenini çorapta devam ettirmediği lok,larda soket çoraplara ağarlık veriyordu.

Kış defilelerinde en çok dikkat çekende erkek çoraplarını andıran fitilli modeller. Sezonun renkli ayakkabılarıyla güzel bir uyum yaratan çoraplar hem elbiselerin, hem eteklerin, hem de kısa paçalı pantolonların altına topuklu ayakkabıların içine kullanılmakta.

Kısa çoraplarda zirvede. Kısa çoraplara bir sürü anlam yükleyebiliriz. Tabii renkleriyle oynayarak. Mesela siyah çorabı dantelli bir elbisenin altına topuklu ayakkabılarla giyerseniz size yakıştıracakları tek sıfat , Lolita olur. Makosenlerle giyerseniz maskülen etki yaratmış olursunuz. Diz altı çoraplarında yine diz altı botlarla ve çizmelerle giymek en kolay uygulanabilir trendlerinden.

File çorap her dönem olduğu gibi yine moda. File çorapla bacaklarınız daha zarif ve sıkı görünür. Havanıza bir tutam daha romantizim katar.












Bir kadının çekmeleri dolu da olsa hiçir zaman ona yeteri kadar değildir. Bol seçenek gerekir onlara çorapta çeşit gerekir. Penti ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Sonbaharın hüzünlü renklerine biraz sıcaklık katmak isterseniz eğer çoraplarınızı çarpıcı renklerden seçin.

Turuncu, Fuşya, Sarı, Kırmızı, Fıstık yeşili, Hardal, Turkuaz, Parlament, Lavanta…

Eğer renkler sizler için fazlaysa endişe etmenize gerek yok çünkü her kış görmeye alışık olduğumuz klasik siyah opak çoraplar yine moda. Koleksiyonuna renk ekleyen Burberry Prorsum dengeyi siyah opak çoraplarla sağlıyor. Moschino kadınsı silületini tamamlayan ince siyah külotlu çorap Lois Vuitton diz üstünde ve kışkırtıcı. Givenchy, Emanuel Ungaro da geçen kış sezonunda daki gibi siyah çoraplardan vazgeçemeyenlerden.









Sizlerde gardırobunuzu elden geçirip, çoraplarınızda yenilik yapın. Bu modern çizgileri sizlerde yakalayın

Hoşçakalın!

Yorum Gönder

0 Yorumlar