Recents in Beach

Moda Shop'u AÇTIK!



   Merhabalar Sayın Türkiye Moda Yazarları,ve sevgili Türkiye Moda Yazarları okuyucularımız, Biliyorsunuz ki daha önce Moda Shop’u açacağımızı duyurmuştuk çok geçmeden bu talebi gerçekleştiriyoruz.Daha kaliteli hizmet daha sıcak bir ortam için el,ele olacağımız bu platformda hedefimiz her zaman geçirdiğimiz günden bir tık ileri seviyeye ulaşmaktır.
Moda Shop Bölümümüzde Sizlerin tasarladığınız ürünlere,dıy projelerinize yani satışa sunmak istediğiniz ürünlere yer vereceğiz,tasarladığınız ve satışa sunmak istediğiniz ürünleri buradan sergileyerek satma şansı bulacaksınız.
Türkiye Moda Yazarı olarak sınırsızca ürünü moda shop vitrininize yerleştirip satışa sunabilirsiniz!

   Türkiye Moda Yazarı değilim ve bende ürünlerimi bu bölümde satışa sunmak istiyorum ne yapabilirim? diyenleriniz varsa.
Yazar Dışı Satışlar için turkiyemodayazarlari@hotmail.com Adresinden bize ulaşarak detaylı bilgiyi edinebilirsiniz.

Türkiye Moda Yazarlarımız Arasında sanırım tüm yazarlarımız tasarım işi ile uğraşmıyor dolayısı ile e-mail kalabalığı yapmak istemediğimden Moda Shopta vitrin sahibi olmak isteyen Yazarlarımız turkiyemodayazarlari@hotmail.com adresinden satış yapmak istediklerini belirten bir mail ile bizleri bilgilendirmeleri yeterli olacaktır.

Şu an Moda Shop'un Ana sayfasında örnek olması açısından bir kaç ürün yerleştirdim her türlü sorularınız için e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

MODA SHOP'a Giriş için Tıklayınız

Saygılarımla,
Sercan ARAT

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Öncelikle Tüm yazarlara hayırlı olmasını dilerim, güzel tasarımları moda shop vitrinlerinde incelemek burada ki yazıları okumak kadar keyifli olacak buna eminim, çok güzel bir oluşuma imza attınız böyle bir blog açmakla gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
    Sevgiler
    Özge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkürler Özge hanom güzel görüşleriniz ve hoş yorumunuz için,Saygılar.

      Sil
  2. Önce sanal mağaza ardından da somut bir mağaza açılacak hissiyatı yarattı bana yukarıda ki resim :) Burada olmak keyif verici umarım herşey daha güzel olacak,tüm tasarımla uğraşan ve tasarımlarını satışa sunmak isteyen herkese hayırlı uğurlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm yazarlarımız ve satış yapmak isteyen tüm okuyucularımız için hayırlı olması dileğiyle =)
      Ekip içerisinde gerçekten çok başarılı sayabileceğim yazar arkadaşlar mevcut ileride somut bir mağaza şeklinde projelerde düşünülebilir elbette =) dediğim gibi çok önemli yazarlarımız mevcut bakalım zaman neler gösterecek =)
      Saygılar..

      Sil
  3. hayırlı olsun başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,Çok teşekkür ederiz. =)
      Sevgi ve Saygılarımızla..

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.