Recents in Beach

Kırmızı Halıda 'Büyük Beden'

Bir önceki postumuza baktığınızda büyük beden stil önerilerini göreceksiniz,hadi tıklayın ve o bilgileri bir  göz atın.Eee ben burada ne yaptım sizler için kırmızı halıda büyük beden kıyafetler nasıl tercih edilmiş onları araştırdım..Siyah pantolona yada siyah elbiseye mahkum olmamışlar.Vücut yapılarına göre giyinmişler ve onlarda bizlere istediğimiz herşeyi giyebiliriz pozunu vermişler.Önemli olan kilolarımızla barışık olmaktır.Kilolarım var diye iyice salmak değildir kendinizi.Kilolu olabilirsiniz ama şık olmayacaksınız diye bir kaide yok!!


Özellikle ricam;kiloları kapatıcaz diye bol giyinmeyin! En büyük yanlış!!
Düşük bel pantolonlardan uzak duruyoruz!
Dar paçalı pantolonlara göz ucuyla bile bakmıyoruz!
Diz altı eteklerden uzak duruyoruz!Diz üstü etekler sizleri daha zarif göstercektir!!
Eğer göğüslerimiz büyükse dekolte pek fazla tercih etmeyelim..

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Az önce Büyük bedenler için önerilere göz atıyorum ki akabinde sizin postunuz ile karşılaştım gerçekten sizede teşekkür etmeden geçemeyeceğim,bir önceki konuda bahsedilen V yaka önerisini sizin paylaştığınız resimler arasında görebiliyorum gerçektende önerildiği gibi ilk dikkat kilodan çok dekolteye oldu bende bile! başarılı işlerinizden dolayı teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriler dikkate alınırsa ortaya muhteşem sonuçlar çıkar bundan eminim vücut yapılarımıza göre giyinirsek neden herkes kendini kıyafetlerinin içinde mutlu hissetmesin ama dimi.Biz teşekkür ediyoruz ilginizden ve yorumlarınızdan dolayı.

      Sil
  2. Ne kadar faydalı bir site oldugunun kanıtı.Büyük bedene yer verılms.Tesekkr ede ede bitiremyecegm bir yazı.Siteyi kuran herkese teşekurler.Modanın sadece manken gibi olanlardn ibaret olmadıgın kanıtı.Tebrikler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm bayanların modandan haberi olmaya hakkı var ee haliyle bizde bunu yaptık:)Fayda sağlayabidilysek ne mutlu bizlere ..

      Sil
  3. Yayın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu tür konulara yer verdiğiniz için teşekkürler

      Sil
    2. Hiçbir bayan modadan geri kalmamalı:)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.